Phoenix Grup activeaza sub urmatoarele certificari de calitate:

Construcții civile și industriale

Societăți înființate în anii 1994 și 2011 cu scopul de a ridica standardele atât prin execuție cât și prin serviciile de consultanță managerială. Sistemul de management elvețian este garanția unei execuții profesionale și a unei game variate de lucrări până la cel mai înalt nivel de complexitate.

Experiența de peste 20 de ani a asigurat un portofoliu vast în domeniul construcțiilor lucrând cu cei mai consacrați producători de materiale de construcții cu care am devenit parteneri și acoperind întreaga plajă de lucrări civile și rezidențiale, bazându-se în același timp pe o echipă de specialiști, performantă și profesionistă.

Furnizarea de produse și servicii în domeniul energetic

Societate înființată în anul 1960 este preluată de Phoenix Grup în anul 1992 când devine și societate comercială și se integrează ca o parte importantă a grupului, asigurând furnizarea de servicii și produse în domeniul energetic. Lucrând cu principalii furnizori de energie la nivel național, societatea și-a asigurat un loc important în aria sa de activitate.

Producerea și comercializarea materialelor de construcții

Companie înfințată în anul 1994 este specializată în construcții industriale și civile dar și în producția și comercializarea materialelor de construcții, prefabricatelor și elementelor de rezistență.

Cea mai tânără companie din grup s-a înființat datorită cerințelor tot mai mari și venind în sprijinul clienților săi de a asigura consultanță specializată la un nivel superior în aria eficientizării consumului de energie.
Începând de la proiectare și terminând cu execuția, specialiștii noștri asigură reducerea consumului de energie cu peste 25% astfel, investițiile inițiale se amortizează într-un timp foarte scurt și devin eligibile și eficiente.

De asemenea, compania, prin departamentul său de proiectare, a realizat generatoare individuale de energie pentru domeniul rezidențial, vânzându-le cu succes pe piețele externe prin participarea la târgurile internaționale de profil.

Grupul Phoenix, datorită experienței sale, și-a extins aria de activitate deschizând filiale de lucru în țări precum Elveția și Dubai, asigurându-și astfel și un renume internațional.

Date economice
2015 - 19.514,830
2014 - 10.500,869
2013 - 7.632,548
2012 - 5.627,267